Suhu dhuwur Foundry Gedhe Clay Graphite Crucible

Short Description:

Kimia Fisik lan indeks kimia suhu refractory: 1600 isi ℃ Carbon: 40% Kapadhetan Bulk: 1.7g / cm3 porosity nyoto: 32% Silicon carbide isi: 24% Quality stabil lan dipercaya, lan cocok kanggo coke murub pawon lan pawon lenga, pawon gas, listrik furnace.Also duwe akeh model lan specifications saka peleburan logam, nalika aplikasi ora kena pengaruh dening ukuran produksi, ukuran kumpulan lan watesan saka varieties materi paleburan, bisa dadi pilihan kasepakatan, karo appli kuwat ...


Detail produk

Tags Product

indeks fisik lan kimia

suhu refractory: 1600 ℃

isi karbon: 40%

akeh Kapadhetan: 1.7g / cm3

porosity nyoto: 32%

Silicon isi carbide: 24%

Quality stabil lan dipercaya, lan cocok kanggo coke murub pawon lan pawon lenga, pawon gas, 

listrik furnace.Also duwe akeh model lan specifications saka peleburan logam, nalika aplikasi

wis ora kena pengaruh dening ukuran produksi, ukuran kumpulan lan watesan saka materi paleburan 

varieties, bisa dadi pilihan kasepakatan, karo gunane kuwat.

Advantage

soda kurang caustic, isi wesi kurang, isi Silicon dhuwur, dhuwur suhu resistance lan 

refractoriness, transfer panas cepet, kekuatan mechanical dhuwur, oksidasi resistance, termal 

kejut, Kapadhetan dhuwur, resistance karat, porosity kurang, kinerja kimia stabil, 

kinerja konduktif apik, duwe resistance kuwat karo sworo seru-chilling, duwe kuwat 

resistance karat asam lan alkalin solusi, stabilitas banget kimia.

instruksi Product:

perlu 1.Crucible kanggo disimpen ing lingkungan ventilated lan garing, supaya Kelembapan kanggo aplikasi sing magepokan.

2.Crucible kudu nangani alon-alon, ora muter, ing kasus ora kanggo ngrusak lapisan protèktif ing permukaan peleburan logam

3, Sadurunge nggunakake, kudu baking Kowi iku, suhu baking saka kurang kanggo dhuwur alon panas munggah, lan saya flipping Kowi iku lan supaya panas seragam sawijining, ngilangke Kelembapan, preheating suhu mboko sithik mundhak luwih saka 500 ℃ (yen preheating undeserved, bakal mimpin kanggo blowout, spalling, iki ora dadi kagungane masalah kualitas, ora bakal mbalekaken)

pawon 4.Crucible kudu kawin karo peleburan logam, longkangan watara kudu syarat, tutup pawon bisa ora meksa ing Kowi iku ing.

5.Need supaya semangat semprotan ing sisih Kowi iku, kudu sêmbar ngisor peleburan logam.

6.When dipakani mentahan materi, kudu alon, materi ukuran amba ora nginstal kakehan lan nyenyet, supaya kanggo kokain peleburan logam.

tongs 7.Crucible kudu cocok karo Kowi iku, kanggo nyegah karusakan peleburan logam.

8.Crucible luwih dadi anggota digunakake, supaya luwih apik kanggo muter kinerja dhuwur.

9.Need kanggo rotasi mesti nalika nggunakake Kowi iku, kanggo digawe panas roto-roto, ingkang dipun danguaken nggunakake

10.When mbusak slag lan kelet cokes saka peleburan logam, kudu tunyuk alon-alon, kanggo nyegah karusakan kanggo Kowi iku ing.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    

    Contact Us

    Kita tansah siap mbantu.
    Hubungi kita bebarengan.

    Factory Address

    South of Wubiandong Village, Changxiang, Chengan County, Handan, Hebei, China

    Office Address

    Kamar 1716, Baoli Building, No. 99, Lang West Road, Fuxing District, Handan, Hebei, China (Mainland)

    E-mail

    telpon

    Tampilan Online Chat!